Barion Pixel
Menu
Kosarad

A weboldal fejlesztés alatt, kérjük ne adjon le megrendelést.

Amennyiben vásárolni szeretne, most még a https://naturcleaning.hu/ oldalon teheti meg.

Mi sztorink

A Csepke Baby márka egy különleges pillanatban született meg, amikor unokám is a világra jött. Ez a párhuzam inspirált minket arra, hogy valami igazán tisztát és szeretettel telit hozzunk létre – így született meg a Csepke Baby mosószerek családja. Célunk, hogy a legkisebbek bőrét kímélve, de hatékonyan tisztítsuk meg ruháikat és környezetüket.

A Csepke Baby termékek, legyen szó mosószerekről, öblítőkről vagy tisztítószerekről, mind azt a tiszta szeretetet képviselik, amit egy nagyszülő érezhet unokája iránt. Fejlesztéseink során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy termékeink gyengédek legyenek a babák érzékeny bőréhez. Termékeink hipoallergének és mentesek a káros vegyi anyagoktól.

A Csepke Baby mosószerek kíméletesen távolítják el a szennyeződéseket, miközben megőrzik a textíliák puhaságát.

Az öblítőink kellemes, természetes illatukkal biztosítják a ruhák frissességét, míg a tisztítószereink hatékonyan tisztítanak, anélkül hogy irritációt okoznának. Hiszünk abban, hogy a tisztaság és a gondoskodás kéz a kézben járnak. Ezért minden egyes Csepke Baby termékünkben ott rejlik az a figyelem és szeretet, amit a saját családunknak is adunk. Válassza a Csepke Baby termékeket, hogy Ön is megtapasztalhassa ezt a gondoskodó tisztaságot, ami a legkisebbek és a család egészségéért született. Csepke Baby – Tiszta szeretet minden cseppben.